RUSSELL-HOBBS 21395-56 Toster za duge kriške
  • Tvornička garancija: 24 mjesec
  • Besplatno

RUSSELL-HOBBS 21395-56 Toster za duge kriške

  • Tvornička garancija: 24 mjesec
  • Besplatno
60,99 EUR / kom
  • Broj stavke: 205425

Osnovna značajka

Russell-Hobbs

Spectrum Brands Hungária Kft.

https://hu.russellhobbs.com/

[email protected]

1191, Budapest, Ady E.u. 42-44

Alapadatok
Snaga
1.000 W
Broj kriški
2 kom
Uklonjiva ladica
Da
Podešivač stupnja
Da
Boja
Krema
Grijač za lepinje
Da

Elegantni klasični toster za duge kriške kruha krem boje svestran je uređaj. Zahvaljujući duljim otvorima, ne morate uvijek birati običan kruh. Možete tostirati i bagete ili druge oblike i debljine peciva.



Podesiva razina posmeđivanja

Detaljan opis

Elegantni klasični toster za duge kriške kruha krem boje svestran je uređaj. Zahvaljujući duljim otvorima, ne morate uvijek birati običan kruh. Možete tostirati i bagete ili druge oblike i debljine peciva.
          
Dodatna funkcija podizanja olakšava vađenje kriški kruha bez opeklina ruku. Funkcija odmrzavanja omogućuje brzo odmrzavanje pečenih proizvoda izvađenih iz zamrzivača, tako da u njega i dalje možete staviti svježi baget tijekom užurbanog jutra. Rešetka za zagrijavanje peciva održava kroasane svježima i toplima, kao da su upravo kupljeni u pekari. Praktična posuda za mrvice lako se uklanja i čisti, tako da se ne morate brinuti o mrvicama na stolu.
                
Ovaj toster izgleda sjajno u kuhinji ne samo zbog svojih funkcija već i zbog izgleda. Njegov čist oblik i moderna boja čine ga izvrsnim za svaku kuhinju, bilo da je tradicionalna ili moderna.
              
Podesiva razina posmeđivanja
Razina posmeđivanja je podesiva tako da će vaš kruh biti upravo onakav kakav želite.

  • Za jednu dugu ili dvije obične kriške kruha
  • Uklonjiva posuda za mrvice
  • Dodatno podizanje: olakšava vađenje kriški kruha
  • Mogućnost podešavanja stupnja pečenja
  • Rešetka za zagrijavanje peciva
  • Tipka za zaustavljanje i funkcija odmrzavanja
  • Snaga 1000 W

Preporučujemo za vas