PROFESIONALNI TLAK OD 20 BAR-A OSIGURAVA SAVRŠEN OKUS KAVE
Izvrsna kava rezultat je kombinacije nekoliko važnih procesa, od kojih je jedan tlak, 20 bara. A što omogućuje pravi tlak u proizvodnji kave? Pravilna kompresija mljevene kave i proces predkuhanja oslobađaju mnoge sastojke iz kave koji espresso čine savršeno aromatičnom i ukusnom šalicom kave. Proces predkuhanja odvija se pri niskom tlaku, što uzrokuje bubrenje kave, a zatim vruća voda počinje teći preko kave pod punim tlakom.
MOŽETE PRIPREMITI SVOJU OMILJENU KAVU ZA 30 SEKUNDI
Prva šalica kave može se uživati za samo 30 sekundi, zahvaljujući jasnom upravljanju i intuitivnom radu. Šalica kave priprema se u samo nekoliko jednostavnih koraka.
ROTIRAJUĆA RUČICA ZA PARU ZA IZVRSNU MLIJEČNU PJENU
Ako ste ljubitelj kremastog cappuccina ili lattea, cijenit ćete ugrađenu parnu cijev od nehrđajućeg čelika koja vam omogućuje stvaranje ukusne mliječne pjene u nekoliko minuta. Parnu cijev možete koristiti i za pripremu raznih čajeva po vašoj želji, jednostavno odaberite program za vruću vodu.
PRAKTIČNI DODACI KOJI OLAKŠAVAJU PRIPREMU KAVE
Prava količina kave odražava se na okusu šalice kave. Mjerna šalica bit će od velike pomoći, zahvaljujući kojoj uvijek možete staviti idealnu količinu kave. Pomoću tampera za kavu možete jednostavno spljoštiti i stisnuti kavu kako bi bila spremna za kuhanje.





















